Pse duhet të ndiqni kurset intensive verore?

by | 07.29.2015

Kurset intensive 19 gusht-30 shtatorPse duhet të ndiqni kurset intensive verore?

Periudha e verës është koha më e përshtatshme për të ndjekur kurse të gjuhës së huaj. Kurset super intensive ju ofrojnë mënyrën më të mirë, të thjeshtë dhe të shpejtë për të përvetësuar gjuhën angleze.

Ato ndërthurin konceptet gjuhësore me praktikën, elementë të domodoshëm për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore si edhe për të rritur vetbesimin gjatë përdorimit të gjuhës angleze. Çdo mësim ka një qëllim të caktuar që ju ndihmon të përdorni gjuhën rrjedhshëm dhe saktë.

Veçoritë:

  • Kurset zgjasin 5 javë
  • Mësimi zhvillohet përditë, 120 min séanca
  • Mësues të kualifikuar ju ndihmojnë të arrini qëllimin tuaj nëpërmjet shpjegimeve efikase, kujdesit personal e përkushtimit profesional.
  • Metodat bashkëkohore promovojnë zhvillimin e aftësive komunikuese që duhen në jetën e përditshme
  • Kontakti i përditshëm me gjuhën rrit vetbesimin.
  • Praktika e aftësive gjuhësore kryhet nëpërmjet aktitiviteve stimuluese dhe argëtuese.

-Diana Tërshana

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *