Diana Tershana’s Archive

Si të arrini rezultatin e dëshiruar në TOEFL?

by | 05.03.2018

Provimi i TOEFL-it është i vlefshëm për të gjithë ata studentë që dëshirojnë të vazhdojnë studimet pasuniversitare, jashtë apo në Shqipëri. Ai vlerëson aftësinë tuaja për të përdorur dhe kuptuar … Continue reading

Kur komunikimi në anglisht ju frikëson

by | 03.26.2018

Të folurit është një aftësi komplekse e cila kërkon eksperiencë dhe praktikë. Çdokush që mëson një gjuhë të huaj has vështirësi dhe probleme në zhvillimin e kësaj aftësie.  Mënyra më … Continue reading

Pse duhet të ndiqni kurset intensive verore?

by | 07.29.2015

Pse duhet të ndiqni kurset intensive verore? Periudha e verës është koha më e përshtatshme për të ndjekur kurse të gjuhës së huaj. Kurset super intensive ju ofrojnë mënyrën më të … Continue reading