Zgjidhni tani! 9 trajnime profesionale para fundit të vitit

by | 09.10.2015

Përshëndetje miq profesionistë,

Trajnime profesionaleSynimi i çdo profesionisti sot duhet të jetë rritja e vazhdueshme profesionale pasi kjo është garancia e vetme që ju keni për t’u përballur me morinë e sfidave si dhe arritjen e ambicieve tuaja profesionale.

Trajnimet që po ju prezantojmë synojnë të bëjnë pikërisht këtë!

Njëherazi, ato i përgjigjen nevojave dhe sfidave konkrete që ju si profesionist hasni, si dhe ofrojnë njohuri dhe aftësi konkrete që ju ndihmojnë të përmbushni ambiciet tuaja profesionale

Kurset e mëposhtme ofrohen pothuajse veçmas nga lista e plotë e kurseve profesionale në Qendrën Lincoln.

Instruktorët tanë ju ofrojnë specifika dhe ekspertizë që nuk ofrohen aktualisht në tregun e trajnimeve.

Ndaj, duke dashur që t’ju shërbejmë sa më mirë dhe në kohë, ju ftojmë të shqyrtoni listën e mëposhtme si dhe të na kontaktoni sa më parë për më shumë informacion ose për t’u regjistruar që të mund të siguroni vendin tuaj.

Nëse ju apo organizata/biznesi juaj është i interesuar që të zhvillojë një kurs të veçantë, atëherë ju mirëpresim për për të parë konkretisht mundësitë e bashkëpunimit.

Sqarim: Përgjithësisht, kurset dhe materialet shoqëruese ofrohen të gjitha në gjuhën angleze

 

Data Titulli Instruktori
21-22 shtator  Leading from Where You Are  Cindy Balazs
1-2 tetor  Time Management  Josh Miekley
22-23 tetor  Essential Management Skills  Josh Miekley
29 tetor  Strong Teams for Success  Cindy Balazs
5-6 nëntor  Business Communications:  The  Art of  Conversation  Josh Miekley
12-13 nëntor  Win-Win Negotiations  David Turner
19-20 nëntor  Financial Report Writing  Lauren Skora
3-4 dhjetor  Emotional Awareness & Conflict  Resolution  David Turner
14-15 dhjetor  Leadership for the 21st Century  Jean-Marie Fahmy

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *