Kurset e reja fillojnë në shkurt, regjistrimet kanë filluar!

by | 01.11.2018

Kurset e reja fillojnë në shkurt

Dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore, komunikimin dhe ato në fushën profesionale?

Qendrat Lincoln ju ftojnë të merrni një hap në drejtimin e duhur!

Me synimin për të pajisur shqiptarët me aftësitë e duhura stafi i qendrës Linkoln ndihet i privilegjuar që shërben prej 20 vjetësh tashmë në Shqipëri.

Certifikatën e mirënjohur Linkoln e kanë merituar mbi 60 mijë studentë prej vitit 1997, duke u testuar e vlerësuar sipas standardit europian të gjuhëve.

Këtë vit kurset e reja fillojnë në shkurt, ndërkohë regjistrimet kanë filluar ndaj ju ftojmë të na kontaktoni.

Kurset tona mund t’i gjeni të përmbledhura si më poshtë:


ANGLISHT PËR FËMIJË

PËR MOSHAT 4-8 VJEÇ

Ju ofrojmë dy programe të cilët e nxisin fëmijën tuaj të mësojë anglisht si gjuhën e nënës nëpërmjet argëtimit e kujdesit individual.

Programi i Kembrixhit “Super Safari” për moshat 5-7 vjeç dhe programi “GrapeSEED” për moshat 4-8 vjeç, kanë qenë një sukses gjatë 5 viteve të fundit.

 

PËR MOSHAT 8 -15 VJEÇ

Kurse të gjuhës angleze të ndara sipas moshave, nga niveli fillestar deri në atë të përparuar. Një test paraprak përcakton nivelin e tyre.

Përgatitje për provimin e klasës së nëntë – për të arritur nivele sa më të larta në provim.


KURSE TË VEÇANTA PËR FËMIJË

Kurset të gjuhës gjermane (mosha 8 – 15 vjeç).

Study Hall – Program pas shkolle, për kryerjen e detyrave dhe program i larmishëm (anglisht, muzikë dhe art) për fëmijët 6 deri në 10 vjeç.

Kurse kanto, piano, kitarë, violinë dhe violoncel –  për grupmoshat 4-6 vjeç; 7-15 vjeç.


KURSET PËR TË RRITUR

  1. KURSE TË PËRGJITHSHME TË GJUHËS ANGLEZE: Këto kurse ofrohen nga niveli fillestar deri në atë të përparuar.
  2. Kurse përgatitore për TOEFL® iBT / SAT / IELTS / APTIS. Kurset tona përgatitore kanë fokus suksesin tuaj, për rezultate sa më të larta në provim.
  1. Kurse anglisht për qëllime specifike që ju ndihmojnë të përmirësoni komunikimin e përditshëm në profesionin tuaj! Business English, Written and Spoken Communication, Specific English in Use (Medicine / Law / Finance / Hospitality / Marketing and Media etc.)
  1. GJUHË TË TJERA: Gjuhë gjermane. / Gjuhë shqipe për të huaj.
  1. KURSE TË ZHVILLIMIT PROFESIONAL: Nëpërmjet një ekipi trajnuesish amerikanë, ju ndihmojmë të jeni të suksesshëm në jetë dhe në punë (Emotional Intelligence, Dynamic Presentations, Leadership, Time Management, etc)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *