Programi “Study Hall” – aty ku fëmijët mësojnë, argëtohen e edukohen me vlera

Program pas shkolle për fëmijët 6 deri në 10 vjeç

Të dashur prindër dhe familjarë,

A po kërkoni një vend të përshtatshëm ku fëmija juaj mund të bëjë detyrat dhe mësimet, si dhe të mësojë anglisht, ndërkohë që ju jeni në punë? Atëherë ju ftojmë të shqyrtoni programin tonë “Study Hall“.

Programi ynë është unik dhe lejon që fëmija juaj të argëtohet në ambientet e bukura të qendrës Lincoln dhe t’i kryejë këto aktivitete, ndërsa është nën mbikëqyrjen e mësueseve të kualifikuara.

Nëse fëmija juaj shkon në shkollën “Branko Kadija “ apo “Ismail Qemali” apo “Ndre Mjeda”, atëherë ju ftojmë të konsideroni programin pas shkollor të ofruar nga Qendra Lincoln Shkodër.

Programi fillon njësoj me vitin shkollor.

Aspektet kryesore të programit tonë janë si më poshtë:

Transporti: Stafi i Lincoln do të ndihmojë për t’i marrë apo dërguar fëmijët në shkollë.

Mësim anglisht: Fëmijët bëjnë anglisht sipas programeve tona mësimore.

Detyrat e shtëpisë: Mësuesit tanë i asistojnë fëmijët që të mbarojnë detyrat e shtëpisë në kohë

Aktivitete plotësuese: Ofrohen edhe projekte të ndryshme arti, kompjuteri, shkencë por jo vetëm.

Pushimi: Programi përfshin edhe kohën e pushimit dhe ngrënies.

Orari: 8:00-13:00 paradite, ose 12:00-17:00 pasdite

Pagesa: 6,000 lekë/muaj (5 ditë në javë)


Na kontaktoni

Adresa: Lincoln Center Shkodër

Tek Hysajt, mbrapa Fakultetit Juridik

Cel. +355 67 60 27 565

E-mail: shkoder@lincoln.org.al