A ju duket sikur asnjëherë nuk gjeni kohë për të studiuar apo përmirësuar anglishten por njëherazi pranoni se ju duhet?

Kurset intensive q​ë ofron Linkolni këtë fundvere janë mundësia juaj ideale për t’i dhënë një shtysë ​mësimit të gjuhës me rezultate që do arrini t’i shihni brenda pak javësh.

Kurset Intensive 2018

Kurse intensive për gjuhën angleze

Kurset e gjuhës angleze janë të lidhura me Common European Frame​work, që përcakton nivelin gjuhësor dhe certifikatën tuaj ​për çdo qëllim që ju duhet.

  • Periudha e kurseve: 20 gusht – 28 shtator
  • Kurse super intensive: 120 min. çdo ditë
  • Me një ofertë speciale: 15 000 leke (25% ulje nga ​çmimet normale)
  • check
    Kurse individuale sipas nevojave specifike

​Kurse përgatitje për TOEFL, IELTS, SAT dhe APTIS

Garantoni suksesin tuaj akademik me kurset përgatitore intensive për TOEFL-in, IELTS-in, SAT-in dhe APTIS.

Ju keni përparësinë të regjistroheni dhe për të dhënë provimin e TOEFL-it në Linkoln.

  • Periudha e kurseve: 20 gusht – 28 shtator
  • Kurse super intensive: 120 min. çdo ditë
  • Kurse individuale sipas nevojave specifike