Mirë se erdhe!

​Suksesi nuk duhet të jetë thjesht një slogan. Eksperienca na tregon se suksesi i vërtetë kërkon mjaft punë dhe përpjekje për t’u arritur.

Këtu në qendrat Linkoln, nuk ju ofrojmë thjesht ‘suksesin’ por mënyrat e sprovuara për ta arritur atë, pavarësisht se në cilin stad të jetës tuaj personale, akademike apo profesionale jeni.

Kurset dhe trajnimet tona janë më shumë se sa kurrikulat më të mira, janë një eksperiencë shumë e veçantë, e cila do t’ju mbështesë në përpjekjet tuaja.

Jemi mirënjohës për faktin se këto 22 vite mbi 80,000 studentë na kanë besuar dhe lejuar t’i ndihmojmë individualisht në udhëtimin e tyre drejt suksesit.

Më poshtë do të gjeni një listë e përmbledhur kursesh:

 

+ Kurse të gjuhës angleze

​Këto kurse ofrohen nga niveli fillestar deri në atë të përparuar dhe ju ndihmojnë të ndërtoni dhe përforconi njohuritë bazë të gjuhës angleze. Filozofia e tyre bazohet në komunikimin e përditshëm, në mënyrë që nxënia e gjuhës të jetë më e efektshme, më e dobishme e më kuptimplotë.

*Një test paraprak përcakton nivelin tuaj.

 

+ Speaking Classes

Për t’u ardhur në ndihmë atyre që dëshirojnë të praktikojnë anglishten, këtë semestër ofrojmë kurse bashkëbisedimi me mësues amerikan.

Kursi zhvillohet me 10 seanca dhe ka si qëllim t’ju ndihmojë të keni një të folur të rrjedhshme.

 

+ English for tourism and hospitality

Duke qenë se Shkodra është një ndër qytetet më të frekuentuara nga turistët, kemi menduar t’u vijmë në ndihmë mikpritësve të tyre.

Kursi “English for tourism and hospitality” përfshin mësimin e anglishtes për të gjithë ata që merren me turizëm.

Përveç anglishtes ky kurs ofron edhe mësimin e traditave, zakoneve, ushqimeve tradicionale, etj., sipas krahinave të Shqipërisë, në mënyrë që të jetë sa më i frytshëm për ata që punojnë me turizmin.

 

+ Kurs Gjermanisht

​Ky kurs ofrohet nga niveli fillestar deri në atë të përparuar dhe ju ndihmon të ndërtoni dhe përforconi njohuritë ​e gjuhës.

*Një test paraprak përcakton nivelin tuaj.

 

+ Kurse përgatitore për TOEFL / SAT / IELTS / APTIS

Kurset tona përgatitore kanë fokus suksesin tuaj, duke ju përgatitur për të marrë rezultate sa më të larta në provim.

Ju përmirësoni aftësitë gjuhësore, përfitoni përkujdesje personale, këshilla e teknika të nevojshme për provimin, simulime të provimit si dhe rritje të vetëbesimit për të arritur objektivin e vënë.

Qendra Linkoln është dhe qendër e licensuar testimi për provimin e TOEFL® iBT.

 

+ Kurse të zhvillimit profesional

​Nëpërmjet një ekipi trajnuesish amerikanë, si dhe me programet tona unike të zhvillimit ​profesional, ne ndihmojmë individët dhe bizneset të përmirësojnë aftësitë e tyre për të qenë të suksesshëm në punën e tyre.

​P​ër m​ë shum​ë informacion rreth gam​ës s​ë trajnimeve klikoni linkun.

+ Kurs kompjuteri

Kursi përmban bazat për përdorimin e kompjuterit dhe të programimit.

Regjistrimet kanë filluar!

​Na kontaktoni