Summer programms 2018

Qendra Linkoln me 21 vite eksperiencë në Tiranë, është hapur edhe në Shkodër, për t'ju ndihmuar me kurse dhe programe për suksesin e të gjitha grupmoshave.

Pas dy semestrave verore shumë të suksesshëm, rikthehemi edhe këtë verë  me punë të përkushtuar, cilësi dhe shumë argëtim. Më poshtë do mund të gjeni listën e programeve dhe kurseve që do ofrohen këtë verë.

 Për të rritur (fillojnë me 4 qershor)

Përveç kurseve normale të gjuhës angleze (4 mujore) që ofrojmë rregullisht, gjatë verës do keni mundësi të bëheni pjesë e kurseve intensive (2 mujore) që ju japin mundësinë të përvetësoni një nivel gjuhësor duke ndjekur kursin çdo ditë.

Veçantia tjetër janë “Conversation Classes” apo kurset e bashkëbisedimit ku ju mund të praktikoni gjuhën angleze.


 Për adoleshentët (fillojnë me 11 qershor)

Teens Clubs është programi ku përfshihen:

  • English club (mësohet anglisht)
  • Dance club (praktikohet kërcimi)
  • Art club (krijohen filma të animuar)
  • Drama club (aktrohet)


 Për fëmijët (fillojnë me 11 qershor)

Summer School që i ofron fëmijës suaj mundësinë të mësojë një nivel të plotë gjuhësor.

Kids’ Clubs – ku janë të përfshira:

  • English club (mësohet anglisht)
  • Dance club (praktikohet kërcimin)
  • Art club (praktikohet vizatimi & piktura)
  • Craft club (punë dore)


​Momente nga programi i veres 2018

​Foto dhe video realizuar gjatë programit të ver​ës ​2017!