Organizational Resources and Employee Mental Health Series

by | 05.31.2021

Fostering a Healthier Work Environment!

June topic:

Anxiety
How Anxiety Impacts us & What we can do to Care for Ourselves and Others

Join us as the panel of psychologists address questions such as:

  • What is anxiety?
  • How does anxiety function and how does it impact us?
  • What can leaders and others do to care for those that struggle with anxiety?

A conversation with:

DeAnne Sula

DeAnne Sula

Psikologe

DeAnne eshte nje psikologe dhe themeluese e Qendres se Keshillimit ne Tirane. Ajo ka nje Bachelor te Arteve ne Psikologji (ne Shqiperi njesuar si Master Shkensore ne Psikologji) dhe nje Master te Arteve ne Shendetin Mendor Klinik. Asaj i pelqen te punoje me femije, adoleshente dhe te rritur, duke i ndihmuar ata te fitojne aftesi, te kuptojne veten e tyre dhe te rriten drejt mireqenies mendore gjate gjithe jetes. Deanne eshte mirenjohese per koleget e saj (perfshire Anen) te cilet punojne perkrah saj ne ofrimin e nje kujdesi te shkelqyeshem te shendetit mendor ne komunitet. DeAnne Sula eshte e martuar me burrin e saj Roland (Landi) Sula per njezet vjet. Ajo eshte nene e dy adoleshenteve te mahnitshem. Ajo ka jetuar dhe punuar ne rajonin e Kosoves dhe Shqiperise qe nga viti 1999.

Ana Shkembi

Ana Shkembi

Psikologe

Ana eshte nje Psikologe i liçencuar dhe punonjese me pervoje ne sistemin e mbrojtjes se femijeve dhe sistemin arsimor ne Shqiperi. Eshte diplomuar ne psikologji organizative dhe shkollore ne 2007 dhe me pas perfundoi dhe studimet e dyta per master shkencor ne psikologji klinike. Ajo ka mbajtur pozicione si Specialiste e Pergjegjesise se Korporatave ne institucion Mikrofinanciar; Koordinatore e Projektit, Oficer Advokacie, Peer Support ne nje organizate nderkombetare dhe pozicionin e Menaxherit te Operacioneve ne nje organizate lokale, pozicione keto qe kerkonin bashkeveprim me partneret, punonjesit, klientet, perfituesit dhe aftesine per te bere lidhje midis departamenteve te ndryshme. Ekspertiza e saj ne keshillim, solli nje numer te ri te metodologjive dhe nderhyrjeve te pershtatura sipas profilit te perfituesve ne çdo pozicion qe ajo mbajti. Pas termetit dhe gjate pandemis ajo u sherbeu vullnetarisht te rriturve, femijeve dhe grupeve te ndryshme qe kishin nevoje per sherbime psikologjike ne Thumane, Durres dhe Tirane. Tani Ana po punon si Psikologe ne Tirana Counseling Center.

Date & Time: June 8, 15:00-16:15
Location: Online. Zoom link sent upon confirmation
Cost: 10 Euro for the session. 

Confirm registration by emailing us at ibardhi[@]lincoln.org.al.

Agenda:
15:00 -15:30 Introductions & Interviews with Speakers
15:30 -15:50 Small Group Work Discussion
15:50 -16:15 Recap Small Group Work & Close

Healthier Workplace Series Objectives: Participants will:

  • Increase the capacity of their organizations to create healthy work environments
  • Standardize practices within their organizations for responding to mental health needs
  • Lead by example in establishing healthy practices for self and others

Healthier Workplace Series Background:

During the pandemic, organizations have seen an increase of the impact of mental health on employee performance. Organizational leaders are seeking to respond to the impact of increased sick days, absenteeism, depression, extended grief and burnout. These are not new challenges. But these challenges are becoming increasingly more significant.

Insert Content Template or Symbol

Leave a Reply

Your email address will not be published.