Kurset tona online

Mësoni një gjuhë të huaj online nga rehatia e shtëpisë suaj. Ju nuk do të keni më nevojë të lini shtëpinë e të shkoni në shkollën më të afërt dhe as të shqetësoheni për orarin. Falë teknologjisë së ditëve të sotme, ne vijmë në shtëpinë tuaj nëpërmjet internetit.

Bëhuni pjesë e kurseve tona online për të hedhur hapat e para në gjuhën e huaj, për ta përmirësuar atë e madje edhe për t’u argëtuar duke mësuar. Ju mund të bëni mësim në grup apo individual. Kurset tona janë të përshtatshmë për fëmijë, studentë e të rritur.

Kurse të përgjithshme të gjuhës angleze (niveli fillestar – i përparuar)

Kurse për fëmijë – mosha 8-14 vjeç (niveli fillestar – i përparuar)

Kurse të gjuhës gjermane për femijë – mosha 9-13 vjeç

Kurse të gjuhës gjermane për të rritur – mosha 14 vjec +

Kurse përgatitore për provime ndërkombëtare TOEFL/IELTS/SAT

Kurse të gjuhës shqipe për të huaj

Kurse të gjuhës shqipe për fëmijët e emigrantëve.

ONLINE

Gjithcka është ONLINE! Të gjitha kurset tona tanimë ofrohen totalisht online, ndaj ju ndan vetëm një klik për të qenë pjesë e klasave tona ?? Mund të zgjidhni mes kurseve:⦾ Anglisht⦾ Gjermanisht⦾ Përgatitore për TOEFL / IELTS⦾ Shqip për të huajNa shkruani për detaje!

Gepostet von LINCOLN CENTERS ALBANIA am Samstag, 23. Mai 2020