Trajnim i Cilësisë së Lartë

Mirë se vini në Qendrat Lincoln në Shqipëri!

Nëse jeni nxënës, student, prind apo një profesionist ne duam t’ju ofrojmë përvojën më të mirë mësimdhënëse të mundshme. Shërbimet tona të drejtuara nga vlerat ju mundësojnë gjithçka ju nevojitet për t’ju ndihmuar me arritjet personale dhe profesionale në fushën e gjuhës dhe biznesit.

Qëllimi ynë në Lincoln është t’ju ndihmojmë të përcaktoni dhe arrini suksesin tuaj. Mësoni nga njerëzit tek të cilët ju besoni. Mësoni me Lincoln.

 

Gjëja më e mirë e të studjuarit në Qendrën Lincoln është cilësia në shpjegim dhe mënyra sesi të gjithë në klasë punojnë me njëri-tjetrin për të arritur synimin e tyre në mësimin e gjuhës angleze.

Agetina Zota, 17 vjeç, Kursi Përgatitor i Maturës

MË TË FUNDIT NGA BLOGU YNË

Qendrat Linkoln: Gëzuar Krishtlindjen & Vitin e Ri 2018!

Gëzuar Krishtlindjen & Vitin e Ri 2018!

Përshëndetje miq! Duke ju falenderuar për bashkëpunimin e deritanishëm, qendrat Linkoln kanë kënaqësinë t’ju urojnë Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2018! Përzemërsisht, Stafi i Qendrave Linkoln

0 comments

Njoftim: Me datë 1 dhjetor qendrat Lincoln do jenë të mbyllura!

Sipas vendimit të Ministrisë së Arsimit qendrat Lincoln nuk do të zhvillojnë mësim dhe punë administrative nesër, e premte dt. 1 dhjetor, për shkak të reshjeve. Seanca mësimore e humbur … Continue reading

0 comments
Strategic Online Marketing

Ftesë për takim/prezantim mbi trajnimin “Marketingu Strategjik në Internet”

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë për një takim/prezantim të shkurtër mbi trajnimin e ardhshëm për “Marketingun Strategjik në Internet (PDF)” me z.Elvis Plaku me datë 31 tetor 2017 në këtë orar 8:30-9:30am, … Continue reading

0 comments