TOEFL & IELTS: Përgatituni përpara se të jetë vonë!

TOEFL & IELTS: Përgatituni përpara se të jetë vonë!

Nëse keni në plan që të bëni provimin e TOEFL-it apo IELTS-it së shpejti, atëherë ju ftojmë të këshilloheni me ne përpara se të jetë vonë.

Ja disa arsye pse ju inkurajojmë mos ta lini për momentin e fundit:

 • 1
  Mbi 80% e atyre që testohen, kanë nivel njohurish të pamjaftueshëm për të kryer kursin;
 • 2
  ​Ata që kanë nivelin e duhur të njohurive, kanë nevojë të ndjekin kursin që zgjat 2 deri në 4 muaj;
 • 3
  ​Pjesës më të madhe i mungon informacioni i nevojshëm për provimet ndërkombëtare;
 • 4
  ​Pjesës më të madhe i duhet të llogarisë edhe kohën e marrjes së përgjigjes së provimit, etj.

Këto dhe mjaft arsye të tjera vetëm sa shtojnë stresin dhe vonesa në kohën kur do t’ju duhet të bëni provimin dhe merrni rezultatin.

ETS TOEFL Authorized Center

Të gjitha qendrat Linkoln, janë të licensuar si qendra testimi dhe kursesh për TOEFL-in, dhe ofrimin e kurseve për IELTS-in.