Kurset e pranveres 2019
​​Regjistrimet vazhdojnë!

​​​Miq!

Mësimi i gjuhës angleze nuk është më sfidë. Mjafton pak vullnet dhe dëshirë ​sepse kushtet ekzistojnë.

Këtu në qendrat Linkoln, nuk ju ofrojmë thjesht ‘suksesin’ por mënyrat e sprovuara për ta arritur atë, pavarësisht se në cilin stad të jetës tuaj personale, akademike apo profesionale jeni.

Kurset dhe trajnimet tona janë më shumë se sa kurrikulat më të mira, janë një eksperiencë shumë e veçantë, e cila do t’ju mbështesë në përpjekjet tuaja.

Jemi mirënjohës për faktin se këto 21 vite mbi 70,000 studentë na kanë besuar dhe lejuar t’i ndihmojmë individualisht në udhëtimin e tyre drejt suksesit.

Më poshtë do të gjeni një listë të përmbledhur kursesh:

Çfarë duhet të bëni për t’u regjistruar për kurset e pranverës:
  • 1
    Testohuni për të përcaktuar nivelin tuaj (i domosdoshëm për studentët e rinj)
  • 2
    ​Mbushni Formularin e Regjistrimit dhe caktoni Orarin e preferuar
  • 3
    Paraqituni ditën kur fillon kursi juaj