TOEFL

Vijojnë regjistrimet për kurset 2 mujore!

by | 05.07.2019

A jeni gati për një verë të frytshme?A jeni gati për eksperienca që do t’ju lejojnë të arrini synimet tuaja personale dhe profesionale? Atëherë ju ftojmë të shqyrtoni kurset tona verore … Continue reading

Njoftim për kurset e marsit

by | 03.12.2019

Përshëndetje! Duke ju falenderuar sërish për interesimin e shprehur për kurset tona, duam t’ju njoftojmë se kemi ende disa klasa të hapura në pritje për të filluar apo që kanë filluar … Continue reading

TOEFL & IELTS: Përgatituni përpara se të jetë vonë!

by | 02.15.2019

Nëse keni në plan që të bëni provimin e TOEFL-it apo IELTS-it së shpejti, atëherë ju ftojmë të këshilloheni me ne përpara se të jetë vonë. Ja disa arsye pse ju … Continue reading

Kurset përgatitore për TOEFL iBT, TOEFL ITP, IELTS, SAT, Aptis

by | 02.06.2019

Qendra Linkoln ju fton të regjistroheni për kurset përgatitore që ofrojmë për të gjitha provimet ndërkombëtare.Për të hyrë në një nga këto kurse duhet të bëni:Një provim paraprak i cili … Continue reading

Si të arrini rezultatin e dëshiruar në TOEFL?

by | 05.03.2018

Provimi i TOEFL-it është i vlefshëm për të gjithë ata studentë që dëshirojnë të vazhdojnë studimet pasuniversitare, jashtë apo në Shqipëri. Ai vlerëson aftësinë tuaja për të përdorur dhe kuptuar … Continue reading

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

by | 12.19.2016

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

Shkëlqeni në testimin e TOEFL-it apo IELTS-it

by | 02.29.2016

Nëse po mbaroni provimet apo synoni të vazhdoni studimet jashtë vendit, testimi i TOEFL-it apo IELTS-it është sfida e radhës. Prej vitesh, qendrat Lincoln ofrojnë kurse përgatitore specifike për këto … Continue reading

Regjistrohuni për kurset intensive (19 gusht – 30 shtator)!

by | 08.15.2015

Përshëndetje miq, ju njoftojmë se Qendrat Lincoln janë rihapur (pas shkëputjes për pushimet verore) dhe po vazhdojmë me konfirmimin e regjistrimeve për kurset intensive. Klasat e ndryshme fillojnë me datë … Continue reading