muzika

Koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln

by | 06.10.2019

Më datë 7 qershor 2019, u zhvillua koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln, nën drejtimin e mësueses Erinda Agolli dhe mësuesve të programeve muzikore këtu në … Continue reading

Ndiqni mësuese Erinda Agolli te “Fëmijët e dinë më mirë”

by | 11.15.2018

Nëse nuk arritët ta ndiqni, rishtazi mësuese Erinda Agolli ishte e ftuara e fëmijëve në emisionini e dashur “Fëmijët e dinë më mirë” në Digitalb. Ajo ndau me fëmijët rreth eksperiencës … Continue reading