Lezhe

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

by | 12.19.2016

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

7 Marsi = koha për t’i thënë FALEMINDERIT mësuesve në jetën tuaj!

by | 03.03.2016

Mbase u bë ca kohë që jeni shkëputur nga shkolla apo që kur keni komunikuar me ish-mësuesen tuaj, por kujtimet mbeten! Mbase është thjesht një shprehje, një ngjarje apo edhe … Continue reading

Nxitoni të regjistroheni në klasën e dëshiruar!

by | 02.09.2016

Përshëndetje miq, Dëshirojmë t’ju kujtojmë se kurset dhe klasat e reja kanë filluar me datë 10 shkurt. Ndërkohë, nëse nuk arritët në afat, ju njoftojmë se ka ende kohë për t’u … Continue reading

Kemi rifilluar për vitin i ri 2016

by | 01.04.2016

Përshëndetje miq, Duke ju uruar edhe një herë Gëzuar Vitin e Ri 2016, ju njoftojmë se duke filluar nga data 4 janar qendrat Lincoln kanë rifilluar kurset dhe trajnimet në … Continue reading

Gëzuar Krishtlindjen & Vitin e Ri 2016!

by | 12.22.2015