kurse intensive

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

by | 12.19.2016

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

Jemi rihapur me datë 16 gusht!

by | 08.12.2016

Përshëndetje miq, Së pari, urojmë që të jeni duke kaluar një verë relaksuese! Po ju shkruajmë për t’u njoftuar se qendrat Linkoln janë rihapur dhe ndërkohë po vijojmë me regjistrimet për kurset … Continue reading

Njoftim: Qendrat rihapen me datë 16 gusht

by | 07.25.2016

Përshëndetje miq, Ju njoftojmë se qendrat Lincoln do të jenë të mbyllura për efekt të pushimeve verore, nga data 1 deri me 15 gusht. Ne do rikthehemi me datë 16 … Continue reading