keshilla

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

by | 12.19.2016

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

Si të bëheni gati për rikthimin në shkollë?

by | 09.04.2015

Përshëndetje të dashur prindër, nxënës dhe studentë! Duke shpresuar që stresi i rikthimit në shkollë nuk ju ka kapur ende, deshëm t’ju ofrojmë një listë të shkurtër me këshilla të … Continue reading

Studimi: Kush flet më shumë se një gjuhë, partner më i mirë

by | 06.22.2015

Nëse dikush flet shumë gjuhë, kjo ka më shumë se një plus. Të shprehesh në gjuhë të tjera është diçka deri diku tërheqëse. Por jo vetëm kaq. Është vërtetuar shkencërisht … Continue reading