IELTS

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

by | 12.19.2016

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

Shkëlqeni në testimin e TOEFL-it apo IELTS-it

by | 02.29.2016

Nëse po mbaroni provimet apo synoni të vazhdoni studimet jashtë vendit, testimi i TOEFL-it apo IELTS-it është sfida e radhës. Prej vitesh, qendrat Lincoln ofrojnë kurse përgatitore specifike për këto … Continue reading

Regjistrohuni për kurset intensive (19 gusht – 30 shtator)!

by | 08.15.2015

Përshëndetje miq, ju njoftojmë se Qendrat Lincoln janë rihapur (pas shkëputjes për pushimet verore) dhe po vazhdojmë me konfirmimin e regjistrimeve për kurset intensive. Klasat e ndryshme fillojnë me datë … Continue reading