Mirë se erdhët në kafenenë më të re në Tiranë!

Garden CafeGarden Café” ofron një vend të qetë për të pirë një kafe, pije freskuese apo ushqim të shpejtë.  E vendosur në ambjentet e jashtme të qendrës Lincoln në ish-Bllok, është vendi ideal për të pushuar me familjen dhe miqtë tuaj.  Kopshti i përshtatshëm për të argëtuar fëmijët tuaj, siguron një vend ku fëmijët mund të rendin të lirë, ndërsa të rriturit shijojnë pijet. Shihni çfarë ofrohet në menu!

Orari: E hënë – E shtunë (7:00 – 22:00)

Vendndodhja: Lincoln Center 2 (në bllok); Rruga Ismail Qemal, Nr. 31

Faqja në Facebook: https://www.facebook.com/lincolngardencafe

Evente Private: Ju lutem na kontaktoni direkt për më shumë informacion.

Kapaciteti:  “Lincoln Garden Café” disponon 30 vende për t’u ulur.

Punonjësit:  Lincoln Garden Café  menaxhohet nga një grup punonjësish me eksperiencë, të cilët janë të gatshëm të mirëpresin eventet tuaja private si dhe të ofrojnë shërbimin që ju dëshironi.

Pijet: Lejohen pijet që dëshironi të sillni nga jashtë.

Shërbimi i ushqimit: Shërbimi i ushqimit mund të përshtatet sipas dëshirave tuaja.

Sistem audio: Kafeneja disponon një sistem zëri/dëgjimi.

Na kontaktoni për pyetje ose rezevime!

+355 4 240 0260 /  +355 69 406 0437 / info@lincoln.org.al

Adresa në Google Maps