Zbulo, përjeto dhe mëso!

BlogFeature

Të nderuar prindër dhe familjarë!

Stina e verës ka ardhur! Ndërkohë, fundi i shkollës gjithashtu prezanton një nga sfidat që mund të keni për organizimin sa më i mirë të kohës së fëmijës tuaj! Ndaj, këtu në qendrat Lincoln kemi dëshirë t’ju ofrojmë një alternativë sa më pozitive për ju dhe fëmijën tuaj.

Nisur nga eksperienca disa vjeçare, edhe këtë verë, po vijojmë të ofrojmë disa programe bazë të përshtatura enkas për fëmijët.

Klubet e fëmijëve dhe ai i arteve ju lejon që ta sillni fëmijën tuaj për të gjithë kohëzgjatjen e programeve ose vetëm për një javë, sipas nevojës. Për më shumë lexoni shpjegimin e programeve poshtë ose na kontaktoni direkt.

Summer School (Shkolla e verës)

Silleni fëmijën tuaj pranë Qendrave Lincoln këtë verë për t’u bërë pjesë e “Summer School” (Shkolla e verës), një program 5 javor, ku fëmijët (8-12 vjeç) do mund të mësojnë anglisht në mënyrë aktive dhe zbavitëse.

Falë këtij programi fëmijët do të përfundojnë një nivel gjuhësor, por mësimdhënia do të balancohet edhe me më tepër argëtim përgjatë kësaj shkolle verore.

Kohëzgjatja: 5 javë (13 Qershor – 15 Korrik)

Orari: 9:00 – 12:00 (çdo ditë nga e hëna në të premte)

Vendodhja: në ish-Bllok ose te Pazari i ri

Çmimi: Euro 119


Kids’ Club (moshat 7-12 vjeç)

Kids’ Clubs do të ofrohet për moshat 7–12 vjeç, janë një formë pushimesh ‘inteligjente’ që bëjnë të mundur praktikimin dhe përforcimin e njohurive të gjuhës angleze, përmes argëtimit, artit, projekteve etj. Programi do të bazohet në mësimin e strukturave dhe elementeve të fjalorit në gjuhën angleze dhe do të ofrohet në mënyrë të organizuar në ato që ne i quajmë “klube”:

Video Reflection; Art Club; Imaginative Projects; dhe Communication. (Çdo e premte do të ketë një tematikë të veçantë.)

Kohëzgjatja: 5 javë (13 Qershor – 15 Korrik)
Orari: 9:00 – 12:00 (çdo ditë nga e hëna në të premte)
Vendodhja: në ish-Bllok ose te Pazari i ri
Çmimi: Euro 119

Shënim: Nëse nuk keni mundësi ta sillni fëmijën tuaj që në fillim, ky program ju lejon që ta regjistroni edhe vetëm për një javë apo disa javë.


Art and Crafts Class

Klasat “Arts & Crafts” do të ofrohen vetëm pranë qendrës tonë në ish-Bllok. Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni qendrën tonë aty.

Kohëzgjatja: 5 javë (13 Qershor – 15 Korrik)
Orari: 9:00 – 12:00 (çdo ditë nga e hëna në të premte)
Vendodhja: në ish-Bllok


Pёr çdo pyetje apo sqarim të nevojshëm jeni të mirëpritur të na kontaktoni virtualisht ose pranë qendrave tona.

Lincoln Center 1 (Pazari i Ri)
Rruga Qemal Stafa, Nr. 184
Tirana
+355 4 223 0880
+355 68 201 0607
info@lincoln.org.al

Lincoln Center 2 (Blloku)
Rruga Ismail Qemal, Nr. 31
Tirana
+355 4 240 0260
+355 68 208 3308
info@lincoln.org.al