Kurset e pranveres per femijet

Të dashur prindër dhe familjarë!

Në Linkoln, ne i adhurojmë fëmijët. Ne e konsiderojmë privilegj t’i japim formë dhe t’i pajisim brezat e rinj në rrugën e suksesit. Përdorim metodat më frytdhënëse dhe të fundit për mësimdhënien, duke premtuar sukses për fëmijën tuaj. Ne ofrojmë një mjedis ku miqësia e tyre merr jetë.

Me një staf përkujdesës, dashamirës dhe energjik, fëmija juaj do të dëshirojë të vijë në klasë. Ju do të na falenderoni jo vetëm për mënyrën se si u mësojmë atyre anglisht, por edhe për mënyrën se si rriten të lumtur dhe me vetëbesim.

​Na kontaktoni

​Regjistrimet për kurset e shkurtit kanë nisur! Kurset për fëmijë fillojnë më 5 dhe 6 shkurt!

Më poshtë do gjeni një listë të përmbledhur:

​​Për më shumë informacion ju ftojmë të na kontaktoni.

​Na kontaktoni

Shënim: Nëse dëshironi t’i shihni klasat tona para se të merrni një vendim, jeni gjithnjë të mirëpritur të sillni fëmijën tuaj për të ndjekur disa klasa pa asnjë detyrim.