Këshilla

Njoftim: Klasat vijojnë normalisht!

by | 11.09.2016

Të nderuar studentë dhe nxënës të qendrave Lincoln! duke konsideruar pyetjet e shumta dhe interesimin nëse sot ka mësim ose jo, ju konfirmojmë se sot Lincoln është hapur për të … Continue reading

Si funksionon truri i të dashuruarve pas librave

by | 07.16.2016

Trupi – Në praktikë, truri lexon fjalët e njohura si imazhe, duke dalluar me një shikim të shpejtë, pa një analizë të detajuar të shkronjave, termat të cilat tingëllojnë në të … Continue reading

Si të bëheni gati për rikthimin në shkollë?

by | 09.04.2015

Përshëndetje të dashur prindër, nxënës dhe studentë! Duke shpresuar që stresi i rikthimit në shkollë nuk ju ka kapur ende, deshëm t’ju ofrojmë një listë të shkurtër me këshilla të … Continue reading

Pse duhet të ndiqni kurset intensive verore?

by | 07.29.2015

Pse duhet të ndiqni kurset intensive verore? Periudha e verës është koha më e përshtatshme për të ndjekur kurse të gjuhës së huaj. Kurset super intensive ju ofrojnë mënyrën më të … Continue reading

7 hapa drejt suksesit të qëndrueshëm financiar

by | 07.22.2015

Arritja e suksesit të qëndrueshëm financiar, si çdo gjë e rëndësishme në jetë, kërkon kohën e vet dhe  mbështetjen mbi parime të shëndetshme të menaxhimit financiar. Njëherazi, sfidat dhe mundësitë … Continue reading

Këshilla produktiviteti sipas njerëzve të suksesshëm

by | 07.16.2015

Psikologji – Ndoshta secili prej nesh e ka bërë dikur këtë pyetje, kur ka parë se njerëzit e suksesshëm bëjnë me dije sukseset e punës së tyre apo kur vetë puna … Continue reading

Të qëndrosh mbi shpatullat e gjigandëve!

by | 07.14.2015

Autor: John C. Maxwell. Kujt i përkasin meritat për suksesin tuaj? Nëse ju thoni ‘vetja’, mund të jeni përgjithësisht i saktë. Të gjithë duhet të marrim vendimet tona dhe të … Continue reading

Mesazhet joverbale që përcjell gjuha e trupit

by | 07.09.2015

Mesazhet joverbale që përcjellim te të tjerët kanë shumë pushtet në mënyrën se si na perceptojnë njerëzit që na rrethojnë. Nëse arrini të ndikoni te trupi juaj, do të arrini … Continue reading

Përballja me të ardhmen dhe sfidat e suksesit!

by | 07.09.2015

Çfarë mund të bësh kur të duket vetja sikur nuk po sjell aq vlerë në punë apo jetë sa mendon se duhet të ishe duke sjellë? Suksesi duket si diçka … Continue reading

Studimi: Kush flet më shumë se një gjuhë, partner më i mirë

by | 06.22.2015

Nëse dikush flet shumë gjuhë, kjo ka më shumë se një plus. Të shprehesh në gjuhë të tjera është diçka deri diku tërheqëse. Por jo vetëm kaq. Është vërtetuar shkencërisht … Continue reading

  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2