Aktivitete

Si të bëhesh “Ironman” i shitjeve

by | 01.21.2020

regjistrohuni Tani! Data: 03 Mars, 9:30am-3:30pmVendodhja: Qendra Lincoln Blloku, Rr. Ismail Qemali, Nr. 31Gjuha: ShqipNivelet dhe Cmimet Instance 1 Niveli bazë € 100  më shumë Niveli VIP Mos humbisni paketën … Continue reading

Koncert në mbështetje të familjeve të prekura nga tërmeti

by | 11.22.2019

​(6, 10, 11 & 12 Dhjetor 2019)Koncert në mbështetje të familjeve të prekura nga tërmetiFondacioni Abraham Linkoln i Shqipërisë, ka nderin t’ju ftojë ju dhe familjen tuaj, në një koncert … Continue reading

Koncerti: Dhuratë për Krishtlindje!

by | 11.19.2019

Informacione të reja do publikohen së shpejti!

Roadmap to Building a Culture of Employee Engagement

by | 10.09.2019

Lunch and Learn with David TurnerEmployee engagement is a hot topic right now in both public and private sectors. David will introduce  the following learning program on Engagement:Roadmap to building … Continue reading

GrapeSEED: Momente gjatë prezantimit më prindër dhe familjarë

by | 09.18.2019

Me datë 17 shtator 2019, u organizua një prezantim i hapur me prindër dhe familjarë të interesuar në programin e veçantë të anglishtes GrapeSEED, për moshat 4-7 vjeç. Nëpërmjet lojrave, … Continue reading

A taste of Co-Active coaching

by | 06.10.2019

18 Qeshor ora 18:00Lincoln Center Blloku1 Keni një qëllim për të arritur por ju mungon motivimi i duhur?2 Dëshironi të dini se çfarë ju pengon dhe si ta tejkaloni atë?3 Si mund ta … Continue reading

Do you want to manage time like the 9%?

by | 01.09.2019

Want to be PRODUCTIVE like the 9%? A recent study of 1,500 executives worldwide by McKinsey & Company showed that only 9% were “highly satisfied” with how they spend their time. Are … Continue reading

Ndiqni me 10 nëntor mësueset Anisa & Erinda në Bang Bang, ora 17:30

by | 11.06.2018

Të shtunën, me datë 10 nëntor në ora 17:30, ju ftojmë të ndiqni mësuese Anisën dhe mësuese Erindën si të ftuara speciale në emisionin “Fëmijët e dinë më mirë”. Ky … Continue reading

Mirënjohës për 21 vite shërbimi

by | 11.02.2018

Më 28 tetor 2018, personeli i Qendrave Linkoln në Tiranë dhe Shkodër, u mblodh për të festuar 21 vjetorin në një darkë bashkë me bordin drejtues të Fondacionit Linkoln. Znj. … Continue reading