Programet e verës: Summer Camp & Summer School (Shkodër)

by | 05.07.2021

 

SUMMER CAMP” – 09:00- 12:00
E HËNË – E PREMTE, 14 QERSHOR – 17 KORRIK,  MOSHA 6-12 VJEÇ

Qëllimi i këtij programi është praktikimi dhe përforcimi i njohurive të gjuhës angleze, përmes argëtimit, artit e projekteve, si: aktivitete sportive, art/punëdore, projekte dhe praktikë e gjuhës angleze. Fëmijët do të ndahen sipas grupmoshave në tre grupe (6-7, 8-9, 10-12), ku do të punojnë me programe të përshtatura për ta.

 

SUMMER SCHOOL” – 09:00- 12:00
E HËNË – E PREMTE, 14 QERSHOR – 17 KORRIK,  MOSHA 6-12 VJEÇ

Qëllimi i këtij programi është të mësuarit e gjuhëve të huaja: marrja e njohurive fillestare dhe përfundimi i nivelit gjuhësor në pesë javë. Normalisht ky program zhvillohet në 5 muaj.  Programi ofrohet në gjuhën angleze, ose gjermane.

 

Për më shumë informacion, ose regjistrime, na kontaktoni në:

  • +355 67 60 27 565
  • shkoder@lincoln.org.al
  • Në rrjetet tona sociale: @lincolnshkoder  në Facebook dhe Instagram.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *