Koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln

by | 06.10.2019
Koncerti femijeve 7 qershor 2019

Më datë 7 qershor 2019, u zhvillua koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln, nën drejtimin e mësueses Erinda Agolli dhe mësuesve të programeve muzikore këtu në Linkoln.

Falenderojmë për pjesëmarrjen e tyre në këtë ditë të veçantë, prindërit, familjarët e fëmijëve dhe të ftuarit e tjerë.

Për më shumë rreth programeve të muzikës këtu në qendrat Linkoln, ju lutem vizitoni faqen tonë: http://lincolnalbania.org/femijet/kurse-muzike/

play

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *