Shpallen fituesit e konkursit “Spelling Bee” në Lincoln 2

by | 01.31.2018

Shpallen fituesit e konkursit “Spelling Bee” në Lincoln 2

Projektet në Qendrat Lincoln

Në vazhdën e projekteve që Qendra Linkoln po zhvillon me klasat e fëmijëve,  me datë 25 janar, në Lincoln 2 u zhvillua konkursi i gërmëzimit “Spelling Bee” me nxënësit më të mirë nga të gjitha klasat e nivelit paramesatar të gjuhës angleze me mësuese Anisën, Ervisin dhe Irmën.

“Spelling Bee” zhvillohet sipas një formati ndërkombëtar ku fëmijët konkurojnë me njëri-tjetrin në raunde deri sa të dalin fituesit.

Konkurrentët që u kurorëzuan fituesit e këtij konkursi janë:

Çmimi 1-rë: Ralf Bumci (një kurs falas)

Çmimi 2-të: Muhamed Dojka (50% ulje për një kurs)

Çmimi 3-të: Brian Habibaj (50% ulje për një kurs)

Përgëzojmë të gjithë  studentët pjesëmarrës për nivelin e shkëlqyer të anglishtes, pavarësisht moshës së tyre (pothuajse të gjithë  janë nxënës të shkollave  nëntë vjeçare). Një falenderim i veçantë dhe mësuesve Anisa Prifti, Ervis Veliu dhe Irma Hoxha, për punën me pasion që bëjnë në Linkoln.

 

Lista e plotë e pjesëmarrësve ishte kjo:

  • Muhamed Dojka (Anisa)
  • Valentino Kakarriqi (Anisa)
  • Klaus Saliaj (Anisa)
  • Besian Kuqi (Anisa)
  • Gledi Etsi (Ervisi)
  • Brian Habibaj (Ervisi)
  • Ralf Bumci (Ervisi)
  • Aleksandros Guri (Irma)
  • Klea Musabelliu (Irma)
  • Siela Joti (Irma)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *