Përmirësoni anglishten vetëm në një muaj!

by | 07.18.2017

Kurset e studentetve dhe te rriturve

Regjistrohuni te kurset intensive për të rritur!

Periudha 21 gusht – 30 shtator

Përshëndetje miq!

Të gjithë jemi të vetëdijshëm se sa kritike është nevoja për ta praktikuar e përmirësuar vazhdimisht aftësinë e komunikimit në një gjuhë tjetër si anglishtja. Sfidat e përhershme mbeten koha dhe mundësia për t’u marrë vetë!

Ndaj, ju inkurajojmë t’i shtoni vlerë kësaj fundvere duke u regjistruar në një nga kurset intensive për të përfituar edhe nga ofertat tona.

Zbuloni ofertat dhe mundësitë që ju ofrojmë vetëm në fundverë:

Kurse intensive të gjuhës angleze për të rriturit niveli 0-3
Kurse intensive dhe individuale për TOEFL, IELTS, SAT dhe APTIS
Communication courses - 10 seanca, vetëm 79 euro


Na kontaktoni nëpërmjet formës së kontaktit 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *