A jeni gati për anglishten e Maturës Shtetërore?

by | 04.04.2017

Kurse pergatitore anglisht per maturen

Nëse provimi i gjuhës angleze është një nga sfidat tuaja për maturën shtetërore, atëherë ju ftojmë në Linkoln të përgatiteni për të arritur rezultate sa më të larta, që të aplikoni në universitet.

Pse në Linkoln?

  • Kemi mbi 20 vite eksperience në mësimdhënien e gjuhës angleze me mësues të kualifikuar dhe trajnuar.
  • Fillojmë me një diagnostikim në klasë të nivelit të anglishtes e ku duhet të përqëndroheni
  • Ofrojmë këshilla dhe strategji të vlefshme për testin bazuar mbi nevojat dhe mangësitë gjuhësore.
  • Ndihmojmë që ju të arrini objektivin që i keni vënë vetes, nëpërmjet kujdesit individual të mësuesit në klasë.
  • Arrijmë rezultate të larta të studentëve tanë në provimin e maturës
[tu_countdown id=2311 design=21][/tu_countdown]

Rreth kursit përgatitor

Kurset intensive janë hartuar për ju që po përgatiteni për testin e anglishtes së Maturës Shtetërore bazuar në programin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, me theksin në aftësimin tuaj në tre fusha:

  • të kuptuarit e një teksti,
  • shkrimin i një eseje, si edhe
  • përdorimin e saktë të fjalorit dhe strukturave gramatikore.

Çmimi: 119 euro për 20 seanca (810 lekë/seancë)

Kur: Klasat e reja fillojnë me 10 prill.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *