Trajnim i Cilësisë së Lartë

Mirë se vini në Qendrat Lincoln në Shqipëri!

Nëse jeni nxënës, student, prind apo një profesionist ne duam t’ju ofrojmë përvojën më të mirë mësimdhënëse të mundshme. Shërbimet tona të drejtuara nga vlerat ju mundësojnë gjithçka ju nevojitet për t’ju ndihmuar me arritjet personale dhe profesionale në fushën e gjuhës dhe biznesit.

Qëllimi ynë në Lincoln është t’ju ndihmojmë të përcaktoni dhe arrini suksesin tuaj. Mësoni nga njerëzit tek të cilët ju besoni. Mësoni me Lincoln.

 

Gjëja më e mirë e të studjuarit në Qendrën Lincoln është cilësia në shpjegim dhe mënyra sesi të gjithë në klasë punojnë me njëri-tjetrin për të arritur synimin e tyre në mësimin e gjuhës angleze.

Agetina Zota, 17 vjeç, Kursi Përgatitor i Maturës

MË TË FUNDIT NGA BLOGU YNË

Kurse gjuhe për studentët dhe të rriturit

Fillojnë së shpejti kurset e gjuhës për studentët dhe të rriturit

Përshëndetje miq, Si student apo profesionist mund të keni qenë duke menduar fillimin e një kursi gjuhe! Por, siç ndodh rëndomë, që nga momenti i parë deri tani që po lexoni … Continue reading

7 comments
Klasa GrapeSEED me mesuese Alten

Filloi GrapeSEED – programi i gjuhës angleze për fëmijët e vegjël

Përshëndetje prindër dhe familjarë! Këtë javë (5 shtator) filluan edhe klasat e para të kurseve për fëmijët. Ndër to ishte edhe klasa e mësuese Altës me grupin e fëmijëve të … Continue reading

0 comments
Kurse të gjuhës angleze për fëmijë (vjeshtë-dimër 2016)

Kurse të gjuhës angleze & artistike për fëmijë (vjeshtë-dimër 2016)

Përshëndetje miq, nëse planifikoni të regjistroni fëmijën tuaj pranë qendrave tona, të cilat mund t’i gjeni të listuara këtu poshtë sipas grupmoshave përkatëse. Lista e kurseve kryesore sipas grupmoshave Mosha 4-8 vjeç … Continue reading

11 comments
mautic is open source marketing automation